Готові звертатись до президента: жителі сіл Рожищенщини вимагають повернути рейсовий автобус

13 Листопада 2020, 09:33
Фото ілюстративне 921
Фото ілюстративне

Жителі деяких сіл Рожищенського краю нарікають на скасування маршруту «Луцьк – Годомичі», за яким більше не їздить автобус.

З проханням від жителів села Крижівка Рожищенського району і сусідніх сіл виступила постійна пасажирка автобуса сполученням «Луцьк – Годомичі» Світлана Приймачок.

Вона звернулась до посадових осіб, які відповідають за розв'язання цього питання, і особисто до начальниці відділу транспорту Волинської ОДА Наталія Остапкович від імені жителів сіл Рожищенського району, які щоденно доїжджали на роботу і назад саме вказаним маршрутом.

«Змушена шукати правди і хочу Вас запитати: «Де наш автобус по маршруту «Луцьк – Годомичі»? Чи довго нам оббивати пороги, щоб повернути нам цей дуже необхідний для життя рейс. Нам, так само як і Вам, дуже необхідні для життя наші роботи, на які ми не можемо запізнюватись, бо іншого транспорту, крім автобуса «Луцьк – Годомичі», в цей час немає», – пише жінка.

Вона зауважує, що з боку пасажирів цього сполучення ніколи ніяких скарг на перевізника Лісневича В. А. не було, хоч йому доводилось їхати по бездоріжжю і завжди вчасно.

«Нещодавно ми прочитали оголошення про те, що автобус «Луцьк – Смідин» курсує по новому розкладу, а ці два рейси «Луцьк – Смідин» і «Луцьк – Годомичі» багато років здійснювались одним перевізником, то чому жителі сіл Годомичі, Четвертня, Незвір, Луків, Крижівка і т. д. залишились обділеними у своїх потребах. Ми неодноразово звертались особисто до Вас, до голови Волинської ОДА, але отримуємо тільки ваші стандартні відписки», – зазначає Світлана Приймачок.

Жителі сіл готові звертатись навіть до президента, аби тільки повернули їх маршрут.

«Дороги він нам по програмі «Велике будівництво» відмінні вже зробив, а от автобуса від вас ми ніяк не можемо дочекатись. Вибачте, бо на машини ще не заробили, а от автобус «Луцьк – Годомичі» нам життєво необхідний, бо доїжджаємо ним і в поліклініку, і в аптеку, ветаптеку, на роботи, на навчання і т.д. Надіюсь на вашу підтримку у позитивному вирішенні вищезазначеної проблеми в найшвидшому часі. Поверніть нам наш автобус», – йдеться у дописі.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024