На Волині підприємці-спрощенці заплатили понад пів мільярда гривень податків

19 Листопада 2020, 10:06
978

Підприємці-спрощенці Волині протягом січня-жовтня сплатили до місцевих бюджетів 513,9  мільйона гривень єдиного податку.

Таким чином, громади Волині отримали в розпорядження на 8,7 відсотка більше єдиного податку проти аналогічного періоду торік. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДПС у Волинській області. 

«В умовах світової пандемії, що найбільш негативно впливає насамперед на діяльність представників малого підприємництва, волинські спрощенці  залишаються сумлінними платниками податків. Власне ріст надходжень єдиного податку – найкраще підтвердження відповідальної позиції бізнесу. Тож сьогодні маємо підстави для обережного прогнозу щодо стабільних надходжень єдиного податку до кінця фінансового року», – зазначає начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Щоб отримувати актуальну інформацію, послуги та виконувати податкові зобов’язання швидко та в зручний час, варто користуватися  пропонованими ДПС електронними сервісами, - нагадують платникам податків у податковій службі краю.

«Дистанційна взаємодія з контрольними органами – найкращий спосіб запобігти поширенню COVID-19. Просимо  представників  підприємництва користуватися можливостями, які пропонує Державна податкова служба», – наголосила Світлана Савчук.  

Віднедавна спілкуватися з податковою службою дистанційно можна за допомогою сервісу «InfoTAX»

Читайте також: Що думають волинські підприємці про пораду йти працювати у лікарні

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024