Працівників стоматологій та перукарень вчитимуть працювати з клієнтами-аутистами

21 Листопада 2020, 13:38
786

Підприємці можуть навчитися обслуговувати клієнтів з аутизмом завдяки програмі «AutismFriendlySpace».

Це дасть змогу залучати від 2% додаткових клієнтів щомісяця.

Триває набір на безкоштовну програму «AutismFriendlySpace» (AFS) від Асоціації «Child.ua» для стоматологій та перукарень, які хочуть навчитися обслуговувати клієнтів з аутизмом. За словами організаторів, ця програма допоможе громадам стати обізнаними в аутизмі, бізнесам – розвинути клієнтську базу та вийти на новий рівень, а людям з аутизмом – стати більш видимими в суспільстві. Проєкт реалізують за фінансової підтримки Zagoriy Foundation.

«Люди з аутизмом трохи інакше сприймають навколишній світ і їм потрібні певні умови. Після того, як працівники компаній проходять у нас тренінг, вони отримують всі необхідні навички для обслуговування клієнтів з аутизмом. Ми зі свого боку всіляко рекламуємо такі компанії та направляємо до них відвідувачів з аутизмом», – говорить керівниця програми «AutismFriendlySpace» від Асоціації «Child.ua» Ганна Давиденко.

Після проходження безкоштовного тренінгу, який відбудеться у грудні 2020 року та січні 2021 року, стоматологічні клініки та салони краси отримають спеціальне обладнання, сертифікат дружньої до аутизму компанії, статус соціально-відповідального бізнесу, а також розміщення на спеціалізованій інтерактивній карті «AutismFriendlySpace».

Долучитись до програми можуть стоматології та перукарні з усіх регіонів України, звернувшись за номером +38050 418 2825. 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024