На Рівненщині полісмени виявили заклад з ігровими автоматами

24 Листопада 2020, 11:19
691

Працівники Вараського відділу поліції під час патрулювання на території міста викрили діючий гральний заклад.

Заклад, розташований в одному з приміщень серед торгових закладів у мікрорайоні Будівельників виявили 23 листопада близько першої ночі. Про це повідомляють у пресслужбі ГУНП у Рівненській області.

Вхідні двері закладу були замкнені, а зовні була відсутня будь-яка реклама чи вивіска. У приміщенні була увімкнена комп’ютерна техніка, за допомогою якої через мережу Інтернет надавався доступ до симуляторів ігрових автоматів. Попри заборону, передбачену Законом, у залі перебували троє відвідувачів та чоловік, який представився адміністратором.

Поліцейські під час огляду вилучили обладнання, яке використовували для надання гральних послуг та облаштування закладу (в тому числі 12 системних блоків, 12 моніторів, комп’ютерні мишки, клавіатури тощо), документи та грошові кошти в сумі понад дві тисячі гривень, отримані внаслідок протиправної діяльності.

Слідчо-оперативна група на місці події задокументувала факт незаконної діяльності з організації та проведення азартних ігор.

Слідчі Вараського відділу поліції звернулися до суду із клопотаннями про надання дозволу на затвердження раніше проведеного огляду та арешт вилученого майна.

За фактом незаконної діяльності з організації та проведення азартних ігор правоохоронці розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження встановлюються особи, причетні до вчиненого злочину, та зокрема й орендар приміщення.

Санкція статті передбачає штраф від 170 до 680 тисяч гривень.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024