Судитимуть рівненського пocaдoвця, який здавав службову спецтехніку в оренду

28 Листопада 2020, 10:11
760

Рівненському надзвичайнику загрожує до 10 років ув’язнення за 25 тисяч гривень хабаря за експлуатацію службової техніки.

Про це повідомляють в пресслужбі Рівненської обласної прокуратури.

До суду скеровали обвинувальний акт відносно заступника начальника загону Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Рівненській області. Його обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення - хабарництва.

Посадовець висловив вимогу про надання хабаря у розмірі 25 тисяч гривень двома частинами, як оплату за заниження вартості послуг екскаватора і використання вказаної техніки понад строки, які визначені договором, протоколом узгодження ціни про виконання робіт та актом наданих послуг.

Чоловіка затримали 16 вересня під час отримання 15 тисяч гривень. Перший «транш», в розмірі 10 тисяч гривень, він отримав 7 вересня.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому. Оперативний супровід – ВБКОЗ УСБУ в Рівненській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Читайте також: Шукають свідків смертельної аварії у Колоденці

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024