У Ковелі виявили п'ять нелегальних працівників

03 Грудня 2020, 14:57
У Ковелі виявили 5 нелегальних працівників 753
У Ковелі виявили 5 нелегальних працівників

У Ковелі представники сектору праці проводять інформаційно-роз’яснювальні зустрічі з роботодавцями.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Працівники сектору з питань праці відділу економічного розвитку та торгівлі продовжують інформаційно-роз´яснювальну роботу серед суб´єктів господарювання міста щодо належного дотримання трудового законодавства. Головною метою таких зустрічей є детінізація відносин у сфері зайнятості та доходів населення. Крім того, фахівці дають відповіді на питання щодо оплати праці. 

2 грудня спеціалісти сектору побували у 10 фізичних осіб-підприємців, що використовують найману працю, за місцем здійснення господарської діяльності. У двох виявили нелегалізовані трудові відносини з п’яти найманими працівниками.

«У черговий раз звертаємо увагу роботодавців на неприпустимості незадекларованої праці. Адже фінансові ризики значно перевищують витрати, що виникають у разі оформлення трудових відносин відповідно до законодавства», – зазначає завідувачка сектору з питань праці відділу економічного розвитку та торгівлі Ліліана Герасимчук.

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024