Мережі «Наш Край» та SPAR запустили нову спільну програму лояльності

07 Грудня 2020, 18:05
Мережі «Наш Край» та SPAR запустили нову спільну програму лояльності 1429
Мережі «Наш Край» та SPAR запустили нову спільну програму лояльності

Мережі «Наш Край» та SPAR запустили нову спільну програму лояльності DRUZI («Друзі»), яка має низку переваг та стає ще простішою у використанні.

Відтепер зареєструватися можна через додаток DRUZI, який доступний на Google Play Market, через чат-бот у Viber або зайшовши на сайт програми.

Увесь функціонал та переваги нової програми доступні як у чат-боті, так і у додатку.

Також важливо зазначити, що пластикова картка відтепер не потрібна. Програма лояльності передбачає особистий кабінет, де покупець після реєстрації може відслідковувати накопичені та витрачені бонуси, історію покупок та отримувати персональні пропозиції: купони, знижки тощо.

Для роботи чат-боту у Viber мережі «Наш Край» та SPAR уклали угоду про співпрацю із технологічним партнером компанією Middleware Inc. (США) на використання її технологій Corezoid Process Engine, Deepmemo Rules Engine, Sender Communication Engine та Control.events.

«Завдяки новим технологіям ми отримали можливість швидко та самостійно налаштовувати та змінювати бізнес-процеси, експериментувати з новими ідеями та покращувати якість обслуговування клієнтів. Ми стаємо ближчими до покупця, адже тепер з нами можна сконтактувати будь-яким зручним способом. Окрім того, ми врахували усі побажання наших гостей: тут і зручна перевірка бонусів та контроль за їх використанням, а також історія покупок та вигідні промо-поради, сформовані із врахуванням особистих потреб та вподобань кожного», – керівниця проекту управління клієнтським досвідом мереж «Наш Край» та SPAR Юлія Димарчук.

Читайте такожВиросли на холоді: як розвивалася луцька компанія «Техно Модуль Ультра»

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024