Рівненщина полісмени перехопили скупника бурштину та мотопомпу

15 Грудня 2020, 12:01
835

Полісмени продовжують відпрацювання північних районів Рівненщини для запобігання злочинам із видобутку бурштину.

У суботу, 12 грудня, під час профілактичних рейдів полісмени виявили порушення в Рокитнівському та Зарічненському районах. Про це повідомляє пресслужба поліції.

Близько 16 години поліцейські Зарічненського відділення поліції спільно з працівниками оперативного штабу поблизу хутора Тираж виявили мотопомпу кустарного виробництва та знаряддя для видобутку бурштину.

А приблизно о 18 годині дільничні офіцери поліції під час відпрацювання Рокитнівського району у селі Вежиця зупинили автомобіль «Mercedes-Benz» під керуванням 31-річного жителя міста Дубровиця. Чоловік за оперативною інформацією займався скупкою «сонячного» каміння.

Керманич зізнався, що в мікроавтобусі має бурштин, одна дозволу на огляд транспортного засобу не надав. Правоохоронці помістили автомобіль на територію Рокитнівського відділення поліції.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 240-1 Кримінального кодексу України (незаконне перевезення бурштину) вирішують питання про проведення санкціонованого обшуку авто.

Читайте також: Коли підприємці отримають по 8 тисяч гривень допомоги

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024