Яку зарплатню отримуватиме мер Луцька Ігор Поліщук

17 Грудня 2020, 12:30
Ігор Поліщук 1599
Ігор Поліщук

Луцькому міському голові Ігорю Поліщуку встановили умови оплати праці.

Рішення прийняли під час третього пленарного засідання першої сесії міської ради 17 грудня.

Керівниця відділу кадрової роботи та нагород Віра Гудима зауважила, що це до 60 тисяч гривень на місяць.

Зокрема, встановили щомісячну надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи, розроблення проєктів нормативно-правових актів та проведення експертизи проєктів таких актів у розмірі 90 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та надбавки за вислугу років.

Ігор Поліщук отримуватиме щомісячну надбавку за вислугу років у розмірі 10 відсотків до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг.

Також затвердили надавати Поліщуку матеріальну допомогу для оздоровлення при наданні щорічної відпустки та матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань у розмірах середньомісячної заробітної плати згідно з чинним законодавством.

Окрім того, будуть щомісячно преміювати з коефіцієнтом 2,5 до середнього відсотка премії заступників міського голови та секретаря міської ради; преміюватимуть з нагоди державних і професійних свят.

Виплату премій проводитимуть в межах фонду преміювання,  передбаченого в кошторисі виконавчого комітету Луцької міської ради та економії фонду оплати праці, відповідно до умов Колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом виконавчих органів Луцької міської ради.

Читайте також: Хто став старостами у приєднаних до Луцька громад 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024