У Дубні відкриють термомодернізований дитсадок

17 Грудня 2020, 17:34
919

Відбудеться церемонія відкриття дитячого садочка № 4 у Дубні.

Про це повідомили на сторінці «Теплі школи та садочки» у фейсбуці.

18 грудня у Дубні відбудеться церемонія відкриття дитячого садочка №4, модернізованого в рамках проєкту «Теплі школи та садочки – запорука здоров’я дітей: комплексний проєкт з підвищення енергоощадливості освітніх закладів міста Дубно».

Дитячний садочок №4 – перший з чотирьох закладів, які місто модернізує завдяки фінансовій підтримці Європейського Союзу. Окрім того, це перший та поки що єдиний дитячий садок в Рівненській області, який комплексно термодернізований згідно зі стандартами ЄС.

Очікують скорочення споживання усіх видів енергії у садку на 51 %.  Після закінчення впровадження енергоощадних заходів температура у приміщеннях тримається на рівні нормативних 20–23 С.

Проєкт передбачає модернізацію чотирьох освітніх закладів: НВК «ЗНЗ-ДНЗ», ДНЗ № 4, ЗОШ № 6 та ЗОШ № 7. Завдяки тепломодернізації виникнуть комфортні температурні умови для перебування дітей та працівників, підвищиться рівень енергоефективності послуг з теплопостачання, зменшиться рівень викидів СО2. Тривалість проєкту 3 роки, бюджет – 913 тисяч євро, з яких 730 тисяч надані Європейським Союзом.

Читайте також: Береги: поблизу гімназії прибрали аварійні дерева



 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024