Податкова разом з представники SaveФОП розробила компромісний законопроєкт щодо касових апаратів

20 Грудня 2020, 10:26
3703

Глава Державної податкової служби Олексій Любченко заявив про готовність компромісного законопроєкту, який відповідає вимогам руху SaveFOP, представники якого нещодавно проводили в столиці на масову акцію.

Про це він розповів в етері телеканалу Україна, передає Інтерфакс-Україна.

«Зовсім недавно, на минулих вихідних, був напрацьований законопроєкт, який повністю влаштовує керівників акцій, які були ними на той момент - Доротича, Орлова ... І ми знайшли повний компроміс, навіть як податкова служба. Ми знайшли компроміс, відпрацювали законопроект, зараз м'яч на стороні ФОП і парламенту. Я не хочу, щоб податкова служба втягувалася в політичні процеси і формувала політику», - наголосив Любченко. 

Нагадаємо, 14 грудня під Радою протестував малий бізнес. Верховна Рада підтримала президентський законопроєкт №4443-д щодо відтермінування впровадження касових апаратів до 1 січня 2022 року. Рішення підтримали 319 народних депутатів. Володимир Зеленський підписав цей закон.

З 14 грудня фізичні особи підприємці (ФОП) і наймані працівники можуть подавати заявки на отримання одноразової допомоги у 8 тисяч гривень через карантин. 

Читайте також: ФОП-заміс у Києві: що кажуть волинські учасники протесту

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024