За скільки на Рівненщині відремонтували п'ять шкіл та п'ять садочків

24 Грудня 2020, 15:17
1086

Майже три тисячі дітей Рівненщини будуть навчатися у нових відремонтованих та сучасних приміщеннях.

Усе тому, що цьогоріч п'ять шкіл та п'ять садочків вдалося реконструювати. Про це інформують в пресслужбі Рівненської ОДА.

Про те, які дошкільні та загальноосвітні заклади вже реконструювали, розповів перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін 23 грудня під час онлайн-брифінгу.

«Цього року Рівненщина показала гарний результат у сфері будівництва. За досить короткий термін вдалось збудувати та реконструювати велику кількість важливих об’єктів. Зокрема, на п'ять загальноосвітніх закладів спрямували 79 мільйонів гривень, а на дошкільні – 53 мільйони гривень», – зазначив Сергій Подолін.

За його словами, навчальні заклади будуть відвідувати 2 435 школярів та 533 дошкільнят. Так, будівельна готовність усіх об’єктів складає 100%. Нині вже завершені ремонтні роботи Жобринської, Озерецької та Малівської шкіл, а також Корнинського та Дубровицького ліцеїв.

Щодо дитячих садків, вже завершені роботи у Березному, в селі Переброди Дубровицького району, у селищі Клесів Сарненського району, у селі Горбаків Гощанського району та у місті Дубно.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024