Луцькрада має всі законні підстави далі демонтувати Старий ринок

24 Грудня 2020, 10:38
Демонтаж Старого ринку 1267
Демонтаж Старого ринку

Луцькрада має всі законні підстави продовжувати демонтаж Центрального ринку, тому що договір оренди облспоживспілці припинили, ділянку зареєстрували і сьогодні вона є у комунальній власності міста Луцька. Вона не перебуває в оренді.

Про це йшлося під час сесії міськради 23 грудня.

Заступник директора департаменту муніципальної варти Луцька, начальник відділу демонтажів Роман Кулик зауважив, що вони демонтажні роботи розпочали і мають продовжити.

«Справа щодо правої частини ринку знаходиться в Господарському суді Волинської області. Після того як буде рішення суду, ми рухатимемося далі», – додав він.

Міський голова Ігор Поліщук також роз’яснив, що вони в передбачені чинним законодавством строки припинили договір оренди під правою частиною ринку, яку орендувала Волинська обласна спілка споживчих товариств.

«Після цього ми здійснили поділ ділянки і виділили спілці їхню ділянку під нерухомим майном, решту ділянки виділили і передали назад у комунальну власність. Оскаржували рішення і щодо припинення договору оренди, а припинили його у зв’язку з закінченням терміну дії (27 серпня 2019 року), і оскаржили поділ земельної ділянки», – наголосив Поліщук.

Читайте також: Луцьк не має ресурсів утримувати безпритульних собак на КП «Ласка»

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024