Власний імпорт мереж «Наш Край» і SPAR: як це працює

06 Січня 2021, 12:25
1650

У сучасних умовах стрімкого зростання кількості учасників ринку і внаслідок жорсткої конкуренції імідж підприємства є одним із найголовніших важелів, що допомагає впливати на споживачів й забезпечує їхню прихильність.

Більшість мереж роздрібної торгівлі займаються власним імпортом товарів, тому цим зараз не здивуєш пересічного покупця. Про це у блозі на сайті «Нашого Краю» розповіла Оксана Крук, менеджерка з імпорту мереж «Наш Край» і SPAR.

Далі блог подаємо без змін.

«Наша мережа магазинів і супермаркетів SPAR і «Наш Край» також активно розвиває напрямок власного імпорту. У нас ви можете  придбати відбірну якісну продукцію іноземного виробництва. Ми регулярно відстежуємо світові кулінарні тренди, щоб запропонувати найкраще українським покупцям.

Наразі імпортуємо товари в мережу із таких країн, як Нідерланди, Італія та Польща. Надалі плануємо розширяти горизонти, щоб порадувати наших клієнтів новинками за доступними цінами. Переважно ми працюємо напряму з іноземними виробниками, що гарантує вигідну ціну на імпортні товари та свіжість продукції для наших покупців.   

Цьогоріч перелік імпортної продукції ми поповнили новою торговою маркою DESPAR (Італія), продукцію якої вже встигли оцінити наші клієнти,  що впевнено можу підкреслити.   

Більшість позицій категорії власного імпорту – ексклюзивні. Це стосується насамперед таких торгових марок, як SPAR та  DESPAR. Унікальністю згаданих вище ТМ є те, що товар виготовлений не під замовлення для України, а орієнтований на європейського споживача в цілому. Саме тому ви можете бути впевнені, що купуєте  продукцію, яка відповідає міжнародним стандартам якості. 

До речі, у мережі  магазинів SPAR і «Наш Край» регулярно проводять акції на імпортну продукцію, що дуже тішить, адже це дає можливість нашим покупцям придбати улюблений товар із хорошою знижкою».

Читайте також: Наприкінці серпня відкрили три магазини мережі SPAR

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024