Чи справді LA П'ЄЦ – найшвидша доставка в Луцьку. ЕКСПЕРИМЕНТ

30 Грудня 2020, 12:44
3589

Фірмова піца з баварськими ковбасками, прошуто та салямі, сирна – з карамелізованою грушею та волоським горіхом, «Вітелло» – зроблена на основі соусу барбекю, натуральної телятини, цибулі та корнішонів – це лише менша частина того, чим дивує та тішить LA П'ЄЦ. Цей заклад знаходиться у Луцьку за адресою Набережна, 14.

«Таблоїд Волині» напросився у гості та вирішив перевірити, чи справді вони найшвидше доставляють піцу в Луцьку. Ми також зустрілися зі співвласницею Наталею, яка розповіла про фішки LA П'ЄЦ.

*цей експеримент редакція проводила 23 грудня о 17:00. Вони не порівнювали доставку LA П'ЄЦ з іншими закладами, а лише розповіли про свій досвід та описали весь шлях піци від печі до столу клієнта.

«Наш заклад спеціалізується лише на доставці. Команда LA П'ЄЦ забезпечує якісний і швидкий сервіс. Ми хотіли, щоб лучани не чекали їжу більше ніж годину, бо ж коли голодний, завжди хочеться чимшвидше отримати замовлення. Основне наше правило – доставляти максимально швидко», – розповідає Наталя.


 

LA П'ЄЦ мають дві зони доставки: жовту та зелену. У зеленій зоні вони обіцяють впоратися за 29 хвилин, у жовтій – віддалені райони Луцька – за приблизно 59 хвилин. Якщо кур'єр запізниться хоч на хвилину, то клієнт отримує сертифікат на одну безкоштовну піцу до наступного замовлення.

«Для нас найважливішим фактором є якість, а вже на другому місці – швидкість. Ми використовуємо найкращі продукти: м'ясо, сири, овочі. Всі компоненти ми купуємо з певною періодичністю, бо несемо відповідальність перед нашими клієнтами», – додає Наталя.


Перед відкриттям закладу вся команда проходила навчання у Львові, щоб презентувати лучанам якісний продукт. Основна фішка LA П'ЄЦ – піца на дровах. В меню закладу є різноманіття страв, які точно сподобаються найзатятішим гурманам: фірмова «Ла П‘єц», «Кватро формаджі», «Цезаріо», «Парма», «Карбонара», «Аль сальмоне» «Вітелло», а також салати: «Інсалата ді Сальмоне», «Цезар зі смаженим курячим філе» та «Цезар з телятиною».

«Ми миттєво реагуємо на відгуки наших клієнтів. Якщо вони незадоволені, то надаємо компенсацію, якщо дійсно в чомусь провинилися. Ми цікавимося їх відгуками, даруємо клієнтам сертифікат на безкоштовну піцу до наступного замовлення», – додала Наталя.


 

Ви ж не забули, що ми розповімо вам про експеримент? Отож, почнімо. Ми замовили дві піци: «Вітелло» та «Кватро Формаджі». На кухні піцмайстри відразу прийнялися до роботи, але й не забували про нас – глядачів: підкидали основу для піци, красиво нарізали всі інгредієнти та мило посміхалися в камеру.



Наступний етап – випікання. В печі на дровах цей процес відбувається в рази швидше: вже через 10 хвилин на нашому столі лежали дві рум'яні піци.


Далі кур'єр Толік, який трохи нервував та ніяк не хотів потрапити в об'єктив камери, взяв замовлення та поспішив завести піцу за адресою вулиця Карбишева, 1. Далеченько, еге ж?



По дорозі ми намагалися розпитати водія про підводні камені чи лайфхаки, але той коротко і чітко відповідав, що йому подобається робота, а тому – ніяких лайфхаків й не потрібно. Вже через 18 хвилин ми дісталися до місця призначення. Толік заніс піцу нашим колегам.


Ось тут почалася наша улюблена частина – дегустація. Піца була ще приємно теплою, зі смачною начинкою та неймовірним ароматом. Рівно за три хвилини від двох піц не залишилося і шматочка.

Можемо впевнено сказати, що це було швидко, чітко та приємно. А ще й неймовірно смачно!


1


 

 

ФОТО Ірини КАБАНОВОЇ

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024