Бізнес-освіта переможцям: в Україні запускають проєкт для підприємців-початківців

02 Січня 2021, 14:02
1240

У січні 2021 року національний проєкт Дія.Бізнес спільно з Київською школою економіки (KSE) та українським сервісом прийому платежів для бізнесу Fondy запускають проєкт «ГРА В ДОВГУ». 

Мета проєкту — залучити українських підприємців-початківців та їх працівників до перевірки та поновлення своїх знань у галузі ведення бізнесу, – інформують у пресслужбі Кабміну. 

Головний приз у фіналі — оплачувана бізнес-освіта (МВА) у KSE.

«ГРА В ДОВГУ» проходитиме в онлайн-форматі: короткі відеолекції і тестові питання будуть доступні у Telegram та Viber за допомогою чат-боту. 

Початок першого етапу заплановано на 11 січня 2021. Тривалість — 10 робочих днів, по одній 15-хвилинній лекції щодня. Після кожної лекції учасники проходитимуть тест, за результатами якого нараховуватимуться бали.

Учасники, що дадуть правильні відповіді на 65% запитань, отримають сертифікат про кваліфікацію в проєкті та право взяти участь у другому етапі — півфіналі. 

У коротких лекціях викладачі Київської школи економіки та запрошені викладачі розповідатимуть про управління грошовими потоками та проєктами, стратегічне планування, збут у нових реаліях, виявлення неефективностей у витратах, операційну ефективність та інше.

Взяти участь у проєкті можуть усі бажаючі. Запити приймаються на сайті https://fondy.ua/uk/gra-v-dovgu/ до 10 січня 2021 року включно.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024