Луцька студія щастя святкує свою річницю

11 Січня 2021, 18:01
2172

«Кулька Булька» працює вже багато років, проте у січні 2020 року вони відкрили студію, де можна було вибрати усе до свята та навіть зробити красиві світлини. Попри складний карантинний рік для івент-сфери вони не втрачають оптимізму та працюють у тому режимі, який можливий.

Минув рік з моменту відкриття студії щастя, яка працює на Шопена 22/49. Там можна замовити кульки на будь-яку подію, взяти в оренду звукову та світлову апаратуру, машинку з мильними бульбашками та конфеті, або ж набір для відкриття.

Також «Кулька Булька» працює з бізнесом «під ключ», тобто може організувати відкриття магазину, чи промоакцію. Карантин вніс свої корективи, тож зараз тут навіть є послуга «розіграш» онлайн, адже збирати людей в магазинах у великий кількості не можна.

У 2020 році багато івент-агенцій припинили свою роботу, або ж перепрофілювалися. Проте «Кулька Булька» завдяки інстаграму та доставкам «вистояла». Як це вдалося, розповідав засновник Віталій Поліщук.

Читайте також: Ставка на інстаграм: пережити карантин луцькій івент-агенції допомогли кульки

«І хоч в ці дні не можемо запросити вас на день народження через чергові обмеження, але можемо подякувати! Спасибі, що довіряєте нам ваші важливі дати, особливо зараз! Кожне ваше повідомлення страшенно тішить нас. Щоразу, беручи до рук кульки ми уявляємо, як радітиме іменинник, чи іменинниця. Кожного разу, коли ми відкриваємо магазин, перукарню, аптеку, чи іншу установу – ми пишаємося вами! Адже створювати бізнес у час кризи – це неабиякий подвиг.

А ще, ваші фотозвіти, чи згадки у сторісах викликають у нас захват і заряд позитиву на кілька днів. Тому сподіваємося, що у 2021 нам таки вдасться реалізувати задумане і й ми даруватимемо більше щастя! З днем народження нас і усіх причетних. Ще відсвяткуємо», – написали вони сьогодні у своїх соціальних мережах. 

 

1

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024