Продукцію агрокорпорації з Рівненщини експортують у 16 країн світу

17 Січня 2021, 13:59
757

Перебуваючи з робочою поїздкою у Дубенському районі, голова Рівненської ОДА Віталій Коваль відвідав агрокорпорацію «Крупець».

Це велика багатогалузева компанія, яка належить до тих, що змогли втримати позитивну динаміку під час пандемії. Про це повідомляє Рівненська ОДА.

«Рівненщина – агропромисловий регіон. Незважаючи на Covid-19, сільськогосподарські підприємства під час карантину продовжили активно працювати. Серед них і агрокорпорація «Крупець», яка є хорошим прикладом локального патріотизму – працюють чесно, забезпечують роботою місцеве населення, стабільно сплачують податки. Влада має допомагати соціально відповідальному бізнесу, створювати рівні умови для розвитку таких підприємств. Від цього залежить соціально-економічний розвиток регіону», - зазначив Віталій Коваль.

За словами голови ОДА, те, що Рівненщина у 2020 році в загальноукраїнському рейтингу у п’ятірці лідерів – спільне досягнення і влади і бізнесу.

Агрокорпорація – це чотири підприємства у селі Крупець, які спеціалізуються на вирощуванні сільськогосподарських культур, виробництві курячих яєць, м'яса бройлерів, переробці соняшника, комбікормів, сушінні і зберіганні зерна. Компанія забезпечує роботою майже 260 мешканців області. Продукцію птахівництва експортують у 16 країн світу.

«Упродовж 20 років ми створили сучасне європейське підприємство аграрного напрямку. Воно дійсно сьогодні конкурентне не тільки в Україні, а й на теренах Європи та всього світу. Сьогодні наша продукція поставляється у багато країн Африки, Азії, Європи. Ми гордимося, що марка нашої продукції – присутня на всіх ринках світу», - розповів засновник агрокорпорації «Крупець» Володимир Варфалюк.

Підприємство налаштувало повний цикл виробництва – від поля до магазину. Більше того, розробили власну технологію натуральних кормів без домішок. В результаті - в яйці і курячому м’ясі повністю відсутні антибіотики.

Голова ОДА під час зустрічі з керівництвом агрокорпорації обговорили питання спрощення дозвільних документів, рівні умови господарювання поряд з дрібними товаровиробниками.

Читайте також: Підприємство на Рівненщині шиє одяг для всесвітньо відомого бренду «Zara»

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024