У Бізнес-академії РМВА стартує навчання нової групи менеджерів

18 Січня 2021, 16:01
2168

У Бізнес-академії РМВА стартує навчання нової групи менеджерів за програмою General MBA (Master of Business Administration).

Навчання розпочнеться вже 29 січня з тренінгу «Емоційна ефективність в бізнесі. Чому я маю те, що маю?» бізнес-тренерки і консультантки, спікерки міжнародних форумів та конференцій, авторки навчальних програм з управління, емоційного інтелекту та продажів Наталії Дорошенко

Загалом у групі викладачів – керівники і менеджери українських компаній з Луцька, Рівного, Львова. Програма General МВА складається із восьми модулів, триває 1 рік 5 місяців – в залежності від карантинних вимог. Це два тренінги в місяць (четвер, п’ятниця або субота) – є можливість поєднувати роботу  і навчання. Навчання може бути у різних форматах – он-лайн та офлайн. Це доступ до особистого кабінету на освітній платформі РМВА, де презентації, статті, відео, методичні матеріали.

Результат вивчення кожної теми – це мінімум теорії і багато практичних кейсів, це сучасні інструменти і необхідні навички для особистої ефективності і результативної роботи в бізнесі.

Організатори представляють також оновлений викладацький склад – спікери-практики зі всієї України: Віктор Корсак (Луцьк), Наталія Дорошенко (Київ), Роман Грицьків (Львів), Тетяна Новицька (Київ), Оксана Шахова (Львів), Микола Жичук (Луцьк). 

«Компанія VolWest Group має вже 28-річну історію – з історіями успіху, з кількома кризами, з новими стартапами і напрямками бізнесу. Це непростий, але справжній шлях компанії, яка змінюється, не боїться експериментувати. Якщо у Вас є менеджери, в яких вірите, з якими готові йти далі, з якими хочете говорити в бізнесі «однією мовою» просто дайте їм можливість розвиватись, професійно зростати, і результат обов’язково буде», – розповідають у  Бізнес-академії. 

 

У результаті навчання слухачі отримають:

  • значне зростання лідерського потенціалу з розумінням можливостей професійного розвитку;
  • вміння оцінювати ризики, знаходити ринкові можливості і ваші КФУ;
  • навички формування, управління та розвитку команди;
  • можливість стати амбасадором вашого проекту/ бізнесу;
  • сучасні інструменти маркетингу,  брендингу;
  • системний погляд на управління бізнес-процесами;
  • впевненість і новий погляд на бізнес.    

General МВА – це 8 модулів з різним контентом і кількістю тренінгів, але з однією ціллю – дати найкращі бізнес-практики та інструменти:
 
   Модуль 1. Лідерство. Особиста ефективність
   Модуль 2. Сучасна економіка
   Модуль 3. Облік і фінанси
   Модуль 4. Управління персоналом
   Модуль 5.Ефективний менеджмент
   Модуль 6. Маркетинг
   Модуль 7. Операційне управління
   Модуль 8. Юридичні основи бізнесу

 

Всі теми тренінгів і детально про навчання на MBA можна дізнатись за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1EYqWgPnHYquI9HNd8UOegK5_EUCKYBY_/view

Контакти:  050 438 02 80

 
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024