Затвердили бюджет Ратнівської селищної територіальної громади на 2021 рік

24 Січня 2021, 17:07
Депутати Ратнівської селищної ради 763 Джерело: https://ratnesel.gov.ua/news/1611329047/
Депутати Ратнівської селищної ради

На четвертій сесії Ратнівської селищної ради восьмого скликання депутати затвердили питання «Про бюджет Ратнівської селищної територіальної громади на 2021 рік».

Про це інформують на сайті Ратнівської селищної ради.

У п'ятницю, 22 січня, під головуванням селищного голови Віталія Бірука відбулася четверта сесія Ратнівської селищної ради восьмого скликання, в якій взяли участь 24 депутати. Під час засідання затвердили 42 питання порядку денного, які попередньо детально розглядали та опрацьовували на постійних комісіях селищної ради.

Ключове питання порядку денного «Про бюджет Ратнівської селищної територіальної громади на 2021 рік» депутати прийняли одноголосно.

Крім того, депутати Ратнівської селищної ради прийняли важливе рішення про прийняття у комунальну власність Ратнівської селищної ради з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення. Одноголосно проголосували за всі проєкти програм:

 

  • за утворення відділу «Центр надання адміністративних послуг»;
  • за фінансові плани комунального некомерційного підприємства «Ратнівська центральна районна лікарня» та комунального підприємства «Ратнівський центр первинної медичної допомоги» Ратнівської селищної ради; 
  • за організацію харчування дітей в закладах освіти Ратнівської селищної ради на 2021 рік;
  • підтримали звернення депутатів Ратнівської селищної ради VIII скликання до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг щодо неприпустимості зростання цін на постачання та розподіл електричної енергії, постачання природного газу та розподіл природного газу тощо.

Однак, депутати не підтримали зміни назви комунальної установи «Ратнівський методичний кабінет» Ратнівської районної ради на комунальну установу «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ратнівської селищної ради.
Також у ході сесії підтримали ряд рішень, які стосуються виготовлення і затвердження технічної документації та проєктів із землеустрою. 

На завершення сесії Галина Кузнєцова виступила з інформацією щодо поширення в громаді коронавірусної інфекції COVID-19, а селищний голова Віталій Бірук подякував депутатам за плідну і конструктивну роботу.



Читайте також: Бюджету Ратного надійшло понад 500 тисяч гривень за послуги Міграційної служби

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024