Де на Волині на прибирання вулиць витратять майже пів мільйона гривень

24 Січня 2021, 13:45
1461

На послуги з прибирання і підмітання вулиць у селищі Колки цього року спрямують майже пів мільйона гривень.

Відкриті торги для пошуку виконавця послуг уже оголосила Колківська селищна рада. Тендерні пропозиції прийматимуть до 7 лютого, а аукціон розпочнеться 8 лютого. Відповідний тендер оголосили на платформі Prozorro.

Очікувана вартість робіт становить 492 тисячі гривень.

Ідеться про санітарне прибирання проїжджої частини, тротуарів, газонів вулиць, парків, алей у Колках протягом року, зокрема про механізоване прибирання, з вивезенням зметів та сміття на сміттєзвалище.

Прибирання проїжджої частини здійснюватиметься на вулицях Грушевського, Центральній, Шкільній, Лікарській, Клеванській, Лесі Українки, Соломії Крушельницької, Волі.

Тротуари та алеї прибиратимуть на вулицях Грушевського, Центральній, Шкільній, біля пам’ятника солдату, біля ДНЗ «Берізка» та біля автостанції.

За газонами та зеленими зонами слідкуватимуть на алеях «Колківська республіка», «Колківська селищна рада», біля пам’ятника солдату, біля стели, ур. Рудня, будинку культури, у парку ДОСАФ, на дитячому майданчику та зеленій зоні РЕС.

Ці послуги в селищі мають надаватися до кінця 2021 року.

Серед вимог до переможця торгів – наявність спеціалізованої техніки та персоналу відповідної кваліфікації; чітке дотримання режимів і графіків прибирання; забезпечення належного санітарного стану на території, що прибирається; ручне прибирання проїжджої частини, включаючи зчищання землі біля бордюр, скошування трави та бур’яну; механізоване прибирання; обов’язкове вивезення зметів та сміття на сміттєзвалище; дотримання природоохоронного та санітарного законодавства.

Послуги повинні надаватися якісно, своєчасно і в повному обсязі. Переможець повинен забезпечувати щоденне утримання об’єктів благоустрою в належному санітарному стані.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024