Хвиля скорочень: на Зарічненщині щонайменше сто працівників втратять робочі місця

25 Січня 2021, 12:04
672

Унаслідок адміністративно-територіальної реформи у Рівненській області замість 16 районів утворили чотири. Відтак слідом за укрупненням районів прийшла хвиля скорочень.

Повідомлення про вивільнення отримали всі працівники апаратів РДА, їхніх структурних підрозділів і відокремлених підрозділів (соцзахист, культура, освіта та фінуправління), пише газета Полісся. 

На Зарічненщині щонайменше сто працівників втратять свої робочі місця: держслужбовці – через місяць, працівники культури – впродовж двох місяців після отримання попередження про вивільнення. В органах місцевого самоврядування теж триває масове вивільнення працівників, але там, як і в галузі культури, люди ще два місяці зможуть працювати. 

Працівники апарату Зарічненської РДА повідомлення про початок вивільнення отримали від голови новоутвореної Вараської райради. Натомість розпорядження про реорганізацію сільських рад підписав голова Зарічненської ОТГ.

Поки триває процес ліквідації, Зарічненська ОТГ утворює виконавчі органи та набирає штат працівників. Частину спеціалістів забирають із РДА та райради.

Читайте також: У Вараші вирішували, чи матимуть містяни безкоштовний проїзд

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024