Ключові напрямки цифрового маркетингу, які будуть актуальні у 2021 році. БЛОГ

28 Січня 2021, 12:12
1731

2020 рік здивував усіх, і всі прогнози на нього майже повністю не справдилися. Тенденції 2021 року засновані на тому, що відбувалося в 2020.

Про це у блозі на сайті «Нашого Краю» повідомляє Юлія Димарчук, менеджерка з програми лояльності мереж «Наш Край» та SPAR.

Далі блог подаємо без змін.

Експерти назвали головні напрямки, які будуть актуальні в найближчому майбутньому, і це:

► Зростання кількості прямих трансляцій і зростання кількості контенту блогерів. Обмеження вплинули на спосіб спілкування людей і багато хто почав проводити все більше прямих трансляцій, а блогери стали більш активні. Ця тенденція ще сильніше посилиться 2021ьроку.

► Брендам усе більше потрібно піклуватися про свою репутацію. Якщо споживачі не довіряють бренду, вони не купуватимуть чи  не отримуватимуть послуги у нього. Це буде мегаактуально в 2021-му.

► Зростання кількості якісного контенту для споживачів. Щоб зробити покупку, споживачеві потрібні докази її безпеки, якості, актуальності тощо. Контент у користувачів викликає більшу довіру в цьому плані, тому брендам доведеться збільшити його кількість.

► Акцент на екологію та свідоме споживання. Споживачі більше довіряють брендам, які піклуються про навколишнє середовище, соціально відповідальні. Вони активно шукають такі компанії для покупок та отримання послуг.

► Розвиток голосового та візуального пошуку. Все частіше споживачі використовують голосовий пошук, мабуть, тому що він більш зручний і доступний. Але не тільки голосовий пошук переважатиме 2021 року. Ми також можемо очікувати, що інші творчі методи пошуку будуть популярні, наприклад візуальний пошук.

► Простий та зрозумілий контент. Контент має бути простим, мінімалістичним, зрозумілим у використанні. Приклад такого контенту – подкасти, їх можна слухати скрізь, у дорозі, в транспорті, на прогулянці, в спортзалі, вдома при виконанні домашньої роботи тощо.

Як відкрити власний супермаркет, читайте за ПОСИЛАННЯМ.

Читайте також:

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024