Більше чистити не будемо: хто обслуговуватиме дорогу у Колківській громаді

02 Лютого 2021, 10:38
Більше чистити не будемо: хто обслуговуватиме дорогу Грузятин – Боровичі 775
Більше чистити не будемо: хто обслуговуватиме дорогу Грузятин – Боровичі

Поки чиновники вирішують, хто буде чистити дорогу, люди змушені самі давати раду, щоб хоч якось вибратися із села.

Кілька днів тому проїзд до села Грузятин був перекритий сніговим покровом. Вже 29 січня люди вийшли чистити дорогу самі, через те, що рейсовий автобус застряг на відрізку між Боровичами та Грузятином.

А у підприємстві «Данко», яке за словами місцевих жителів має чистити ту дорогу, просили доказів, після чого люди зняли відео.

Вже 29 січня Район.Маневичі звернулись до Колківської селищної ради й 1 лютого отримали відповідь.

Відповідь Колківської селищної ради
Відповідь Колківської селищної ради

Жителька села Грузятин розмовляла з начальником «Маневицької дорожньо-експлуатаційної дільниці» Віктором Гаврилюком, який повідомив, що зробили все, що змогли й відламали відвала від «Камаза».

«Ремонтували вчора і сьогодні ще варять. Дорога не в нашому підпорядкуванні, тому більше чистити не будемо і рахунка за роботу для селищної ради не виставлятимемо», – пояснив керівник.

Зі слів людей, дорогу почистили погано, і вже 1 лютого місцеві відзняли нове відео та фото з дороги. Під час перегляду чітко чути, що відбувається з дном автомобіля під час руху по дорозі.

«Нам без різниці хто і як буде чистити ту дорогу. Нам, звичайним людям, дуже потрібна можливість нормально по ній потрапляти по своїх справах. А з такими от «успіхами» ми скоро з села не виїдемо. Невже той нещасний відрізок у три кілометри так тяжко довести до толку?» – сказав на завершення місцевий житель, який захотів лишитись анонімним.

Приєднуйтесь до Район.Маневичі у Viber, Telegram канал новин і групу для обговорень. А також Instagram 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024