У Луцьку запрацював онлайн-сервіс Uklon

02 Лютого 2021, 14:04
1988

Онлайн-сервіс виклику авто через Інтернет Uklon можна протестувати і у Луцьку, а це означає, що він вже активно функціонує у 21 місті України.

Про це повідомляє «Перший».

Додаток можна завантажити в App Store чи Google play. Вартість поїздок стартує від 25 гривень.

«Поява діджитал-продукту Uklon є новим рівнем сервісу для існуючого ринку. Чесна конкуренція має стати стимулом до розвитку всієї галузі перевезень в місті та сприятиме постійним покращенням послуг в боротьбі за кінцевих користувачів», – розповідає співзасновник та операційний директор компанії Uklon Сергій Смусь.

Нагадаємо, що перша поїздка через додаток Uklon була виконана 25 березня 2010 року й цього року компанія святкує своє 11-річчя.

«Наразі наш онлайн-сервіс має найбільше географічне покриття в Україні. Тому ми дуже пишаємось, що Луцьк стане ще одним новим містом на карті, де є Uklon, і дякуємо усім, хто любить наш сервіс», – каже директор з розвитку Uklon Максим Остапюк.

Варто нагадати, що Uklon відмовився від співпраці з надбюджетними автівками та підвищив суму безкоштовного страхування життя пасажирів і водіїв сервісу до 1 мільйону гривень.

Довідка. Uklon – перший на території України сервіс виклику авто через Інтернет. Uklon дозволяє замовляти автомобіль через додаток зі смартфона або на сайті, без телефонних дзвінків в диспетчерські служби.

Читайте також: Таксистів у Луцьку просять не підвищувати ціни до космічних висот під час карантину

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024