Нові тролейбуси «Богдан» – вже на маршрутах столиці. ФОТО

03 Лютого 2021, 15:00
2564

На початку лютого на маршрути в Києві вийшли 15 нових сучасних тролейбусів «Богдан», які місто нещодавно придбало для оновлення парку столичного громадського транспорту.

Про це повідомляє Офіційний портал Києва.

Сучасні «Богдан Т90117» мають довжину 18,75 метрів, а їхній салон розрахований на перевезення 170 пасажирів.


Читайте також: «Богдан» почав виготовляти 15 тролейбусів для Києва

Кузов електротранспорту виготовлений із використанням антикорозійних матеріалів, що подовжує експлуатацію транспортного засобу. Тролейбуси мають антивандальні сидіння, світлодіодне освітлення. Внутрішнє облицювання салону виконане з важкозаймистих матеріалів.

Усі тролейбуси оснащені кондиціонерами, відеокамерами для фіксації дорожньої ситуації та ситуації в салоні, GPS-трекерами, системою електронного квитка, підрахунку та обліку пасажирів.



 

А також обладнані світлозвуковими маршрутними та інформаційними покажчиками. Та мають запас автономного ходу не менше 1 кілометра. Тобто, якщо відбувся розрив проводів, знеструмлення мережі, то тролейбус може проїхати автономно до 1 кілометра.

«Важливо, що тролейбуси повністю відповідають вимогам інклюзивності: 100% низька підлога, виділене місце для інвалідного візка. Наше завдання зробити так, аби в Києві був сучасний громадський транспорт. Тому ми робимо все можливе, щоб витіснити маршрутки, які вже не відповідають жодним вимогам і стандартам, сучасним громадським транспортом європейського рівня», – зазначив київський міській голова Віталій Кличко.



 

Нагадаємо, що 29 січня 2021 року на ДП «Автоскладальний завод № 1» відбулася урочиста передача наступної партії тролейбусів «Богдан Т70117» для Луцька. Цього разу місто отримало чотири нові тролейбуси «Богдан Т70117».

Читайте також: Харків’яни випробували чотири нові тролейбуси у Луцьку

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024