У Луцьку планували збувати фальсифікат під виглядом відомих марок

05 Лютого 2021, 15:04
У Луцьку виявили факт незаконного зберігання та реалізації товарів акцизної групи 742
У Луцьку виявили факт незаконного зберігання та реалізації товарів акцизної групи

У рамках операції «Спирт», яка розпочалася 1 лютого 2021 року, у Луцьку виявили факт незаконного зберігання та реалізації товарів акцизної групи.

Про це повідомляє ДФС у Волинській області.

В одному з гаражних кооперативів міста Луцька правоохоронці виявили склад фальсифікованого алкоголю під виглядом відомих торгових марок вітчизняного виробництва. У  гаражі знайшли 300 літрів спирту, понад 300 пляшок горілки та коньяку маркованих марками акцизного податку з явними ознаками підробки. Крім того, виявили понад 900 пачок цигарок без марок акцизного податку встановленого зразка.

Вказану партію алкоголю, спирту та тютюнових виробів правопорушник планував реалізовувати в торгівельних та розважальних закладах міста Луцька та області.

Також повідомили, що в одному із сіл Локачинського району виявлени магазин, де здійснювали реалізацію підакцизу без жодних дозвільних документів, всупереч Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напої, тютюнових виробів та пального».

За попередніми підрахунками, загальна сума вилучених товарів акцизної групи становить 200 тисяч гривень.
Відносно правопорушників склали адміністративні протоколи. 

В ГУ ДФС у Волинській області попереджають, що триває проведення операції «Спирт», а тому наголошують на дотриманні вимог законодавства щодо обігу підакцизних товарів.

Читайте також: Луцькі патрульні допомогли вагітній жінці дістатися до лікарні

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024