Жителям Володимира-Волинського пропонують реструктуризувати борг за теплопостачання

07 Лютого 2021, 13:43
723

Карантин суттєво вплинув на фінансове становище мешканців Володимира-Волинського.

Розуміючи дану проблему, комунальне підприємство «Володимир-Волинськтеплоенерго» повідомляє про можливість вирішити питання з оплатою «комуналки» завдяки укладенню угоди про реструктуризацію боргу з підприємством, йдеться на сайті міської ради.

Які документи необхідні для оформлення договору про реструктуризацію боргу?

 

  • паспорт власника/співвласника/зареєстрованого за відповідною адресою
  • ідентифікаційний номер.

Куди звернутися за додатковими розясненнями?

 

  • У відділ збуту КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» за контактним телефонами: (мобільний) 063 041 37 82, (стаціонарний) 3-52-05.

Як укласти угоду про реструктуризацію боргу?

 

  • Необхідно безпосередньо відвідати КП «Володимир-Волинськтеплоенерго», що знаходиться за адресою: м. Володимир-Волинський, вул. Сагайдачного,19 та повідомити працівникам відділу збуту про бажання укласти договір про реструктуризацію. Фахівці повідомлять процедуру та допоможуть укласти договір. Звертаємо Вашу увагу – при відвідуванні підприємства просимо дотримуватися протиепідемічних заходів: бути у медичній масці та при вході скористатися антисептиком.

Варто зазначити, що у Володимирі-Волинському є споживачі, які «накопичують» борг протягом декількох років, розраховуючи на анулювання заборгованості або настання строку позовної давності. Втім, списання боргів з оплати за спожиті житлово-комунальні послуги діючим законодавством не передбачається.

Комунальне підприємство «Володимир-Волинськтеплоенерго» завжди йде назустріч споживачам послуг, пропонуючи можливість реструктурувати борг і сплатити його частинами. Найважливіше – не затягувати, і вчасно звернутися до «Володимир-Волинськтеплоенерго», щоб укласти угоду реструктуризації заборгованості.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024