Волинські податківці консультують малий бізнес щодо РРО

09 Лютого 2021, 13:04
945

На Волині громадські активісти та податківці дискутували щодо доцільності застосування РРО малим бізнесом.

Засідання у форматі круглого столу, у якому взяли участь представники громадських організацій Волині та податкової служби, відбулося 8 лютого. Про це повідомляє пресслужба головного управління ДПС у Волинській області.

У ході обговорення лідери громадських інституцій Волині ініціювали низку новацій  у сфері  застосуванні касової техніки представниками мікробізнесу з тим, щоб умови діяльності вразливих груп підприємців-спрощенців залишалися конкурентними.

Натомість представники податкової служби Волині апелювали до переваг застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій.

У податковій службі Волині погодилися, що процес переходу до застосування програмних РРО  повинен супроводжуватися активним інформування бізнесу про можливості та переваги новітніх рішень у сфері обліку готівкових розрахунків.

Тож наразі представники громадський інституцій та податкової служби опрацьовують варіант створення додаткового інформаційного майданчика для оприлюднення корисної та необхідної інформації щодо програмних РРО.

Читайте також: 

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024