Через «Ягодин» намагалися провезти контрабандою велосипедні шоломи

11 Лютого 2021, 12:36
Шоломи 804
Шоломи

На митному посту «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби при огляді вантажного автомобіля виявили невідповідність задекларованого товару на суму понад 880 тисяч гривень.

Про це інформують у пресслужбі Волинської митниці.

Прямуючи в Україну, в зону митного контролю митного поста «Ягодин» Волинської митниці по смузі руху «червоний коридор» заїхав вантажний автомобіль під керуванням громадянина України. До митного контролю подали товаросупровідні документи, відповідно до яких переміщуються товар «Збірний вантаж» загальною вартістю 40,8 тисячі доларів США.

В результаті проведення повного митного огляду встановлено, що крім заявлених у товаросупровідних документах товарів у транспортному засобі переміщується 2280 велосипедних шоломів торгової марки «LYNX».

Таким чином, оператор складу компанії відправника, вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю товарів загальною вартістю 881 тисячі гривень, шляхом подання митному органу, як підстави для переміщення товарів документів, що містять неправдиві відомості щодо їх ваги, кількості вантажних місць та їх вартості.

Працівники Волинської митниці Держмитслужби, за ознаками ст. 483 Митного кодексу України, склали протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вартістю понад 880 тисяч гривень вилучено до рішення суду.

Читайте також: У «Ягодині» виявили виявили медичні маски і косметику на понад пів мільйона гривень




 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024