Безоплатна вбиральня і тротуар із вишивкою: підприємці Млинова встановлять нові кіоски

14 Лютого 2021, 11:03
984

У Млинові планують встановити кіоски для підприємців громади та безплатну громадську вбиральню.

У Млинівську селищну раду звернулися підприємці, які проживають на території громади з проханням встановити МАФи у Млинові, щоб офіційно працювати й сплачувати кошти до бюджету. Про це повідомляють на сторінці селищної ради у фейсбуці.

На спільній зустрічі з головою Млинівської територіальної громади Дмитром Левицьким, керівницею відділу земельних ресурсів Надією Ткачук їм запропонували вільну земельну ділянку по вулиці Рівненська (в районі будинків за номером 8 та 10).

Цю ділянку вибрали з тією метою, щоб змінити та покращити зовнішній вигляд в’їзду в Млинів, адже в даний час він виглядає непривабливо та неестетично.

Селищна рада повинна виготовити документацію по підготовці цієї земельної ділянки до аукціону – продажу. Після купівлі ділянки, підприємці зобов’язуються провести благоустрій даної території, встановивши МАФи, які гармонійно впишуться в навколишній пейзаж, будуть одного естетичного вигляду, а також здійснити вкладання бруківки у вигляді візерунку української вишивки. Крім того, підприємці повинні дотримуватися санітарних умов експлуатації МАФів та прилеглої території.

Також на цій зустрічі вирішили, для забезпечення комфортних умов мешканців та гостей селища, збудувати сучасну громадську вбиральню. Вона буде оснащена, крім унітазів, умивальниками, теплою водою, опаленням.

Також вона буде безкоштовна для відвідувачів, так як утримання її здійснюватимеся за рахунок підприємців та селищної ради.


 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024