На Рівненській атомці започаткували нову премію

14 Лютого 2021, 09:43
Володимир Коровкін 750
Володимир Коровкін

Рівненським атомникам вручатимуть премію імені Володимира Коровкіна.

Унікальну премію вручатимуть 25 лютого щороку. Про нововведення йдеться на сайті Рівненської АЕС.

На Рівненській АЕС запроваджено унікальну премію імені Володимира Коровкіна. Це буде щорічна премія з метою вшанування пам’яті людини-легенди для усієї української атомно-енергетичної галузі, інженера, науковця Володимира Олександровича Коровкіна. Вручатиметься 25-го лютого з нагоди дня народження атомника.

Премія є засобом морального і матеріального заохочення рівненських атомників до активної участі в процесі підвищення ефективності безпечного функціонування АЕС, здійснення творчого підходу у вирішенні виробничих питань, новаторських ідей щодо удосконалення обладнання, впровадження сучасних технологій, форм і методів роботи.

Також вона є відзнакою вагомого внеску у розвиток Рівненської АЕС, атомної енергетики, подякою за високоефективну, результативну працю і діяльність, розвиток експлуатаційної безпеки, впровадження сучасних методів управління.

Винагородою відзначатиметься масштабність та далекоглядність мислення кожного номінанта в прийнятті рішень, прихильність до розвитку та популяризації атомної енергетики, збереження професійних знань і навичок та обмін досвідом з молодим поколінням, запровадження у діяльності підприємства міжнародного досвіду з експлуатації та ремонту.

Читайте також: На Рівненській атомці відзначили сумлінних і активних працівників

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024