Волиняни у січні сплатили понад 30 мільйонів гривень військового збору

16 Лютого 2021, 14:06
Фото ілюстративне 1731
Фото ілюстративне

На Волині у січні до держбюджету для фінансування національного війська сплатили 30,7 мільйона гривень військового збору.

Таким чином, перший внесок волинян у поточному році для фінансування заходів оборонного характеру на 32,7% перевищує показники аналогічного періоду торік – повідомляє пресслужба Головного управління ДПС у Волинській області.

Очільниця волинських податківців Світлана Савчук інформує, що більшість волинських працедавців залишаються відповідальними та своєчасно перераховують визначені законом платежі до бюджету.

«Разом з тим, звертаюся до краян, котрі до 1 травня зобов’язані подати річну податкову декларацію. Доходи, з яких минулого року не було сплачено податків, треба обов’язково задекларувати і сплатити до бюджету ПДФО та військовий збір. Це буде Ваш посильний фінансовий внесок у розвиток і національну безпеку держави», – підсумувала Світлана Савчук.

Читайте також: У податковій Волині нагадують про внесення чергового платежу за ліцензію на пальне

У Головному управлінні ДПС у Волинській області пропонують декларантам для подання декларації скористатися можливостями Електронного кабінету.

Зокрема, на офіційному вебпорталі ДПС в Електронному кабінеті у розділі «ЕК для громадян» працює електронний сервіс «Декларація про майновий стан і доходи».

За допомогою цього сервісу можна заповнити декларацію та надіслати її до контролюючого органу в електронному вигляді з копіями первинних документів, зокрема, для використання права на податкову знижку.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024