На Волині збудують новий комбікормовий завод

16 Лютого 2021, 15:03
1848

Агропромислова група «Пан Курчак» збудує у Локачах новий комбікормовий завод. Його планують побудувати на місці нині діючого в Локачах.

Про це розповів Степан Штуль, заступник директора з виробництва ТзОВ «Агротехніка», повідомляє «Агравері» з посиланням на пресслужбу компанії.

«Зараз працюємо над пропозиціями іноземних фірм, які виготовляють обладнання для комбікормових заводів. Ми вже мали зустрічі із деякими інженерами-проектантами європейських підприємств», – повідомляє Штуль.

За його словами, до компанії приїздили делегації швейцарської компанії Bühler, австрійського міжнародного машинобудівного концерну Andritz AG, голландської промислової компанії Ottevanger Milling Engineers, німецьких компаній BDW Feedmill Systems GmbH&Co і Amandus Kahl. Свої пропозиції надали і з польської фірми TESTMER.

«До слова, обладнання останніх встановлене на Турійському та Локачинському комбікормових заводах. Саме з представниками TESTMER та AndritzAG ми мали зустріч безпосередньо на виробництві в Польщі», – додає заступник директора з виробництва.

Зауважимо, що загалом на новому заводі планують потужність виробництва 30 тонн за годину, а також двозмінний режим роботи. На підприємстві будуть виробляти комбікорми з пшениці, кукурудзи, ячменю та сої.

Корми призначені для всіх видів сільськогосподарських тварин та птиці, зокрема, для бройлерів.

Читайте також:

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024