У Любомлі та Шацьку обговорили, за яких умов надаватимуть гроші на відкриття власної справи

24 Лютого 2021, 17:46
1009

Під час відвідин Любомльського та Шацького районів 23 лютого директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк зустрівся з представниками місцевої влади головою Любомльської міської ТГ Романом Ющуком та головою Шацької селищної ТГ Сергієм Карпуком.

До діалогу долучилися директори Любомльської та Шацької районних філій Юрій Ліпич та Мирослава Терета, йдеться на сайті Волинського ОЦЗ.

Обговорили головні питання – сприяння зайнятості жителів району; умови надання фінансової підтримки для розвитку власної справи жителями ОТГ, що, своєю чергою, дасть можливість збільшити кількість робочих місць; обговорили інструменти, розроблені службою зайнятості, які сприяють розвиткові об'єднаних територіальних громад.

Із обома громадами Любомльська та Шацька районні філії Волинського обласного центру зайнятості співпрацюють вже тривалий час. Особливо відчутне, кажуть очільники громад, партнерство в напрямку організації громадських робіт та робіт тимчасового характеру. Окремий напрямок роботи служби зайнятості, переваги від впровадження якого відчули на собі об’єднані територіальні громади, зокрема Шацька, – надання одноразової матеріальної допомоги (в період карантину).

«Служба зайнятості – сучасна, прогресивна організація. Ми працюємо, аби бути максимально ефективними для громад, запускаємо нові проєкти задля розвитку ОТГ, максимально швидко і якісно реагуємо на зміну ситуації на ринку праці області загалом і її окремих районів зокрема. Ми готові надати всі інструменти, якими володіємо, аби допомогти вам працювати і розвиватися на повну потужність», – зазначив під час зустрічі з очільниками громад директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк.

На закінчення зустрічей представники влади районів та обласної служби зайнятості окреслили вектори розвитку громад у тісній двосторонній співпраці.


Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024