У Вараші вивільнюваним працівникам радять перекваліфіковуватись

25 Лютого 2021, 10:06
781

У Вараші намагаються запобігти негативним наслідкам на ринку праці.

Фахівці Вараської міської філії Рівненського обласного центру зайнятості 23 лютого провели упереджувальну консультацію для вивільнюваних працівників КП «Управляюча компанія «Житлокомунсервіс» Вараської міської ради. Про це повідомляють у пресслужбі філії.

Фахівці служби зайнятості Лариса Мордас та Ольга Стецюк провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з колективом КП «Управляюча компанія «Житлокомунсервіс» щодо послуг служби зайнятості, зокрема ознайомили зі станом сучасного ринку праці, його тенденціями, умовами виплати допомоги по безробіттю та соціальними послугами, які надає служба зайнятості. Також ознайомили присутніх з порядком реєстрації в службі зайнятості, у тому числі з використанням сервісу «Електронна черга» та наголосили на можливості безробітних підвищити свою конкурентоздатність на ринку праці, презентувавши послуги Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Під час заходу присутні розглянули проблемні питання щодо запобігання настання негативних наслідків масового вивільнення працівників, дотримання державних гарантій з метою соціального захисту таких осіб, забезпечення їхньої зайнятості.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024