Ковельські дорожники взялися латати ями на дорогах державного значення

27 Лютого 2021, 17:25
1017

На автодорогах державного значення проводяться роботи з ліквідації аварійної ямковості.

Коливання температури повітря між плюсовими та мінусовими позначками та перезволоження дорожнього полотна призвели до утворення ямковості на багатьох ділянках шляхів, що чекають ремонту, повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Аби забезпечити безпечний проїзд, на замовлення Служби автомобільних доріг у Волинській області на шляхах державного значення за сприятливої погоди активно проводяться аварійні роботи з ліквідації вибоїн дорожнього покриття. Для цього задіяні сили і засоби всіх підрядних підприємств, які на договірних умовах надають послуги з експлуатаційного утримання автомобільних шляхів державного значення.

На сьогодні це три дорожніх підприємства – ДП «Волинський облавтодор», ПрАТ «Ковельське ШБУ № 63» та ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс».

Станом на 26 лютого задіяно 13 бригад, всього ж підрядниками для таких робіт сформовано 24 ремонтні бригади.

Наразі працюють з органо-мінеральними сумішами, холодним асфальтобетоном та асфальтогранулятом. Із настанням сприятливіших погодних умов буде використовуватись гарячий асфальтобетон, наразі до запуску готуються три заводи з виготовлення такого матеріалу.

З початку поточного року на автошляхах державного значення області ліквідовано близько 1800 м² ямковості, у т.ч. упродовж нинішнього тижня – на площі понад 700 м².

Служба автомобільних доріг у Волинській області закликає учасників дорожнього руху з розумінням ставитися до тимчасових незручностей, що виникають в місцях проведення аварійних робіт, а також неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, зважати на знаки обмеження швидкості руху.












 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024