На Волині у 2021 році хочуть збудувати два нові спортивні комплекси

28 Лютого 2021, 11:47
1052

Результати роботи у сфері фізичної культури та спорту, а також плани на майбутнє обговорили під час засідання колегії управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації, яке відбулося  25 лютого за участю заступника голови облдержадміністрації Олександра Троханенка.

Про це повідомляють у Волинській облдержадміністрації.

Начальник управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації Ігор Дмитришин окреслив результати роботи та завдання на майбутнє по основних напрямках роботи галузі, а також акцентував присутніх на основних проблемних питаннях.

Масштабна робота, за словами Ігоря Дмитришина, проводиться щодо розбудови спортивної інфраструктури Волині. 

У планах на поточний рік – нове будівництво мультифункціонального спортивного комплексу на базі практики спортивно-оздоровчого табору «Гарт» на озері Світязь Шацького району, спортивного комплексу в селищі Торчин Луцького району.

Також планують розробити та подати проєкт «Будівництво центру олімпійської та паралімпійської підготовки з фізичною реабілітацією учасників АТО/ООС в селі Пульмо Ковельського району (озеро Пулемецьке, з боку села Залісся)» до Уповноваженого Президента України з питань осіб з інвалідністю та проєкту «Добудова спортивного залу до обласної дитячо-юнацької спортивної школи».

За словами керівника спортивної галузі Волині, процеси децентралізації поставили ряд нових завдань, зокрема, щодо необхідності залучення новостворених тергромад до активної роботи у сфері фізкультури та спороту. На даний час в області вже створені 16 центрів, з них 1 обласний, 11 центрів у міських та 4 центри в сільських територіальних громадах.

Читайте також: Волинські дорожники взялися латати ями на дорогах державного значення

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024