Ідеї ​​подарунків чоловікові на будь-яке свято

01 Березня 2021, 11:26
2920

Брутальні, ніжні, смішні, романтичні, спокійні й активні — все це характеризує наших дорогих чоловіків. Не дивлячись на те, що вони сильні й незалежні, однаково вимагають нашої уваги. І тут не можна скупитися, адже вони заради своєї коханої готові на все.

Зробити приємний сюрприз за рік можна як мінімум 3 рази: в День народження, на Новий рік і в День захисника. А якщо до цього додати ще День закоханих, професійне свято, роки, прожиті разом і кількість вже подарованих презентів — варіантів майбутнього подарунка може бути менше, ніж пальців на одній руці. Щоб ви завжди були у вигідному становищі, пропонуємо свою підбірку ідей.

Що треба врахувати, обираючи подарунок чоловіку

Перед тим, як ви ознайомитесь з нашими варіантами, зверніть увагу на важливі речі й врахуйте їх, коли будете готувати сюрприз коханому, начальнику, татові чи брату:

  • стосунки: близьким чоловікам даруйте романтичні й більш вартісні презенти, а колегам — нейтральні;

  • вік: старші цінують підхід, молодші — статус;

  • уподобання в одязі, аксесуарах, фільмах і книгах;

  • захоплення й хобі;

  • роботу;

  • вартість подарунку: якщо обрана річ коштує в 2 рази більше запланованої суми, її можна розділити з друзями чи родичами.

Ми виділили чинники, які найбільше впливають на ваш вибір і допоможуть вибрати те, що від вас чекають.

Враження

Придбайте подарунковий сертифікат у СПА, майстер-клас по приготуванню стейків, дегустацію крафтового пива чи політ на літаку. Незвичайний подарунок допоможе вам виділитись серед гостей. Понад 700 вражень чоловіку пропонує Бодо: https://www.bodo.ua/podarki/. Адреналін, релакс, екскурсії — тут ви точно знайдете оригінальний подарунок.

Творчій особистості

Якщо хлопець займається вокалом, організуйте йому урок гри на гітарі або запис власної пісні. Художнику запропонуйте майстер-клас з вивчення нової техніки. Аналогічно й з іншими захопленнями чоловіка.

Гаджети й техніка

Природою закладено, що хлопці з електронікою на «ти», тому для них завжди цікаво досліджувати щось нове в цьому напрямку. Розумний годинник, док-станція для підзарядки пристроїв, квадрокоптер, навушники чи колонка — що потрібно вашому імениннику?

Тому, хто любить подорожувати

Досвідченому мандрівнику незалежно від місця подорожі та способу пересування знадобиться місткий рюкзак, набір інструментів для виживання, скретч-карта світу чи термочашка.

Стильному кавалеру

Чоловіку, чий зовнішній вигляд завжди бездоганний, важко буде догодити з подарунком. Тут на допомогу прийдуть статусні речі: браслет з гравіюванням, шкіряний гаманець чи портмоне, іменний планер чи шкіряний ремінь Calvin Klein.

Рибалці чи мисливцю

Інколи постійно зайнятому хлопцю хочеться втекти від усіх, аби присвятити час собі. На нього не треба ображатись — усім нам потрібний власний простір. Ці вихідні він проводить з сім’єю, а наступні — на полюванні чи в човні посеред озера. Там йому знадобиться: розкладне крісло, намет, термос, фляга, ехолот чи далекомір.

При врученні подарунку скажіть ніжні слова й подякуйте за його присутність у вашому житті — почути таке від жінки неймовірно приємно у будь-якому віці. Чоловіки заслуговують на увагу.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024