Рівне: оголосили тендери на п'ять проектів модернізації аеропорту

01 Березня 2021, 14:51
704

Рівненська ОДА організувала тендери на всі п'ять проєктів модернізації аеропорту.

Рівненська ОДА 26 лютого оголосила тендери на виготовлення документації на два проєкти Міжнародного аеропорту «Рівне». Це – капітальний ремонт покриття перону та руліжної доріжки. Очікувана вартість обох послуг 1,5 мільйона гривень. Про це інформують в пресслужбі Рівненської ОДА.

Як повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль, це два останні тендери з усіх п’яти, що запланували в рамках завдань, напрацьованих із Міністерством інфраструктури та Державним агентством інфраструктурних проектів.

«Крок за кроком наближаємося до початку модернізації летовища. На сьогодні вже визначені компанії-переможці на розробку проєктів із реконструкції світосигнальної системи та радіотехнічного обладнання аеропорту Рівного. Також триває тендер на ПКД капітального ремонту огорожі. Фінансування проєктних робіт відбудеться за кошти місцевого бюджету. А вже за державні будуть реалізовані самі проекти», – розповів Віталій Коваль.

Нагадаємо, авіасполучення визначено одним з основних напрямків розвитку інфраструктури для перетворення України на країну, комфортну для людей. Так, в рамках Державної цільової програми розвитку аеропортів на період до 2023 року планують модернізувати Міжнародний аеропорт «Рівне». На це з державного бюджету передбачено 75 мільонів гривень.

Читайте також: У Рівному маршрутник побився з пасажиром

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024