Пиріжки, супи та смажені овочі: у майбутніх любешівських кухарів виробниче навчання
06 Березня 2021, 12:42
956
Джерело: Любешівський технічний коледж
Учні готують страву
На виробничому навчанні учні Любешівського технічного коледжу навчаються готувати перші та другі страви.
Про це йдеться на фейсбук-сторінці навчального закладу.
Здобувачі освіти першого курсу за професією «Кухар» навчаються готувати різні види супів і смажені пиріжки, другокурсники – смажені й тушковані овочі.
Читайте також: Любешів: майбутні кухарі показали свої роботи
20/04/2024
Субота
20.04.2024
09:13
19.04.2024
13:54
ГАЛЕРЕЯ
Афіша
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром
Бізнес
Еко
Життя
Закордон
Історія
Культура
Медицина
Освіта
Спорт