Брав хабарі з контрабандистів: деталі затримання прикордонника на Волині

12 Березня 2021, 15:32
1301

Служба безпеки України викрила посадовця одного з відділів Луцького прикордонного загону на організації схеми контрабандного переправлення іноземних цигарок.

За попередніми даними досудового розслідування, прикордонник намагався налагодити механізм одержання хабарів від місцевих контрабандистів. Про це інформують у пресслужбі УСБУ Волині. 

За неправомірну вигоду він «гарантував» ділкам сприяння у переміщенні тютюнових виробів через держкордон поза встановленими пунктами пропуску.

Правоохоронці затримали посадовця під час отримання всієї суми хабаря за безперешкодне переправлення цигарок через державний кордон.

Прикордоннику повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення. Перевіряється причетність інших осіб до протиправної діяльності.

Блокування корупційного механізму проводилось спільно з підрозділом внутрішньої безпеки Дежприкордонслужби, зі слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львів, та за процесуального керівництва військової прокуратури Луцького гарнізону.

Нагадаємо, на у смт Заболоття Ратнівського району затримали військовослужбовця, який пов’язаний з незаконними оборудками з переміщення цигарок із Білорусі в Україну.

Читайте також:



 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024