На Ратнівщині розповіли, як започаткувати успішний ягідний бізнес

14 Березня 2021, 14:43
Учасники конференції 714
Учасники конференції

У Гірниках відбулася конференція «Ягідництво Ратнівщини».

Захід, для тих, хто прагне створити та розвивати власний, успішний та прибутковий ягідний бізнес, влаштували 13 березня в Гірниківському будинку культури. Про це повідомляють на сайті Ратнівської селищної ради.

Успішний бізнес – коштує дорого, а знання як його зробити таким – неоціненні! – зазначив ініціатор конференції, селищний голова Віталій Бірук.

На конференцію завітали чимало людей з усієї громади, навіть із сусідніх, які охоче підтримували діалог. В полі зору були насамперед теми посадки, догляду, вирощування, продажів, удобрення популярних ягідних культур.

Змістовна і цікава програма конференції  охопила весь ланцюжок процесів: підготовка ягідного поля, новітні технології, підходи та матеріали, нові сорти.

Під час заходу, представники п'яти успішних фірм розповідали про особливості вирощування, продаж і перероблювання популярних культур – лохини, суниці садової, малини, ожини тощо. 

Конференція «Ягідництво Ратнівщини» – це не тільки цінна інформація, а найкращий майданчик для спілкування, розв'язання нагальних проблем та початку власного бізнесу! 

Оскільки присутні ставили багато запитань, на які отримали повноцінні кваліфіковані відповіді, як результат, селищний голова Віталій Бірук запропонував і надалі проводити такі зустрічі – актуальні, корисні, цікаві.

Читайте також: Ратнівська громада: виїзна комісія обстежила зелені насадження

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024