У Рівному на дотримання карантину перевірили ринки та супермаркети

17 Березня 2021, 09:42
914

Спеціалісти управління торгівлі провели обстеження та інформаційно-роз’яснювальну роботу із суб’єктами господарювання об’єктів торгівлі з великим скупченням людей щодо дотримання карантинних вимог.

Загалом рейд провели у 544 торгових точках. У про це повідомляють у пресслужбі Рівненської міськради.

Перевірку здійснили: 

  • У 32 супермаркетах та гіпермаркетах, 18 торгових та торгово-розважальних центрах, понад 200 магазинах з продажу продовольчих та непродовольчих товарів (ТРЦ «Арена» на вул. Київській, ТРЦ «Чайка» на вул. Гагаріна, магазин «Гастроном Від і До» на вул. Київській, 77, магазин «Сільпо» на вул. Київській, магазин «Торба» на вул. Київській, магазин «Спар» на проспекті Миру, магазин «Новус» на вул. Гагаріна, магазин «Сільпо» на вул. Гагаріна);
  • На 19 ринках міста (МПП «Моріон», ТзОВ «Рівненський ринок», Ринок «Сагайдачний», Ринок «Північний», Ринок друкованої продукції).
  • На 125 об'єктах побуту та близько 150 закладах харчування.

Порушення виявили як серед працівників, так і відвідувачів (покупців) щодо носіння захисник масок та дотримання соціальної дистанції.

Суб'єктам господарювання наголосили на виконанні карантинних заходів: дотриманні режиму носіння захисних масок, проведенні заходів дезінфекції, встановленні (оновлені) розмітки відстаней у прикасових та касових зонах для дотримання соціальної дистанції, режимів роботи та здійсненні контролю за дотриманням карантинних заходів на власних об'єктах. 

Читайте також: 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024