У Луцьку «накрили» підпільний алкогольний цех 

19 Березня 2021, 16:42
У Луцьку «накрили» підпільний алкогольний цех  760
У Луцьку «накрили» підпільний алкогольний цех 

У рамках операції «Спирт» податкова міліція Волині спільно з працівниками УСБУ у Волинській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури припинили діяльність підпільного виробництва алкогольних напоїв.

Встановили, що лучанин розгорнув свою протиправну діяльність з виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв на території дачної ділянки Луцька. Про це повідомляє ДФС у Волинській області. 

Весь процес незаконного виробництва, що здійснювалося у вкрай неприйнятних санітарних умовах, документально зафіксували під час проведення обшуку. Правоохоронці в присутності понятих застали на «гарячому» зловмисників, які саме в той момент здійснювали розлив горілчаних виробів.

За попередньою інформацією з'ясували, що ймовірно фальсифікат реалізовувався в «дрібних» торгових точках міста Луцька та Луцького району, а також через мережу Інтернет, зокрема через спільноту у мобільному мессенджері Viber.

За результатами проведених заходів з незаконного обігу вилучили готову алкогольну продукцію відомих торгових марок та 2000 літрів рідини з характерним запахом спирту, з якого в подальшому зловмисники планували виготовити чергову партію. Крім того, вилучили обладнання для виготовлення фальсифікату, порожню тару, корки, етикетки, шланги, лійки. Орієнтовна вартість вилученого підакцизу становить більше 500 тисяч гривень.

В ГУ ДФС у Волинській області вкотре попереджають, що триває проведення операції «Спирт», а тому працівники податкової міліції в посиленому режимі відпрацьовують ринок підакцизу. Небайдужих громадян просять інформувати про відомі їм факти незаконного виготовлення чи реалізації підакцизних товарів за тел. (0332) 777-102.

Читайте також: На Львівській ловили п'яного водія, який, втікаючи, створив аварію

 



 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024