Особливості оформлення та переваги кредитних карток від Credit Agricole

26 Березня 2021, 09:33
Особливості оформлення та переваги кредитних карток від Credit Agricole 1959
Особливості оформлення та переваги кредитних карток від Credit Agricole

Кредитна картка від АТ «Креді Агріколь Банк» – це зручний спосіб розрахунку за товари і послуги в оф-лайн магазинах чи в  Інтернеті. Не потрібно носити з собою велику суму готівки, в будь-який момент можна скористатись кредитним лімітом.

Це вигідний та надійний інструмент, якщо потрібні додаткові кошти, наприклад, коли не вистачає на будь-які покупки - техніку, меблі, будівельні матеріали для ремонту та інше.

Оформити картку можуть клієнти, що мають постійний офіційний дохід. За посиланням https://credit-agricole.ua/privatnym-kliyentam/kreditni-kartki можна ознайомитися з умовами отримання кредитної картки. 

 

Як оформити кредитну картку в Credit Agricole

Замовити її можна на сайті банку Credit Agricole. Процедура проста:

 

  • Потрібно заповнити анкету-заявку на сайті Credit Agricole. Важливо зазначати тільки правдиву інформацію, інакше банк відмовить в оформленні.
  • Менеджери банківської установи передзвонять для уточнення даних клієнта, повідомлять рішення банку, призначать зустріч у відділенні.
  • Клієнт оформлює картку за лічені хвилини, важливо мати з собою оригінали документів.

 

Переваги кредитної картки від Credit Agricole

 

  • Високий розмір кредитного ліміту – до 250 тисяч гривень.
  • Пільговий період збільшений до 62 днів (діє також на зняття готівки в мережі банкоматів і перекази з картки на картку).
  • Можливість безконтактної оплати. Картки оснащені модулями Paypass, що дозволяє розраховуватися безконтактно.
  • Програма лояльності. На картки платіжної системи Mastercard при розрахунках нараховуються бали, які можна обміняти на подарунки в програмі «Mastercard більше».
  • Вигідні процентні ставки за користування кредитним лімітом поза пільговим періодом, що дорівнюють до 3% на місяць (до 2,8% для постійних клієнтів і тих, хто отримує зарплатню в банку).

Поповнювати кредитну картку можна в будь-який зручний спосіб. Оплата може здійснюватися безпосередньо у касах банку, за допомогою онлайн-банкінгу, з карток інших банківських установ, через банкомати з функцією прийому готівки або через мобільний застосунок CA+, що є найзручнішим способом.

Обирайте кредитні картки від АТ «Креді Агріколь Банк», щоб отримати безліч переваг.

 

* викладена вище рекламна інформація є дійсною станом на «25» березня 2021 року та не вважається публічною пропозицією (офертою) АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» (далі – Банк). Чинні актуальні умови надання Банком банківських послуг розміщені на вебсайті Банку за посиланням credit-agricole.ua. «Ліцензія НБУ № 99 від 12.10.2011, реєстраційний № 149 у Державному реєстрі банків».

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024