Волинь хочуть зробити привабливішою для іноземних інвесторів

27 Березня 2021, 09:43
1287

У Луцьку обговорили майбутні інвестиційні проєкти, які можна втілити на Волині.

Про це йшлося 26 березня на зустрічі голови Волинської обласної ради Григорія Недопада з президентом Торгово-промислової палати України Геннадієм Чижиковим та президентом Волинської торгово-промислової палати Олександром Смоличем – інформують на сайті облради.

За словами Геннадія Чижикова, представники Торгово-промислової палати провели онлайн-зустрічі із бізнесменами 60 країн світу, які готові вкладати кошти в українську економіку. Голова обласної ради зазначив, що керівництво краю активно шукає тих, хто готовий вкладати кошти у волинську економіку.

«До 30-річчя Незалежності ми плануємо зробити інвестиційний паспорт кожної громади, щоб бізнесмени з інших країн могли чітко знати і бачити в що можна інвестувати в тій чи іншій волинській громаді. Ми хочемо підштовхнути наші громади та відкрити Волинь для інвесторів», — зазначив Григорій Недопад.

Геннадій Чижиков висловив сподівання, що в співпраці Волинської обласної ради із представниками Торгово-промислової палати в області вдасться налагодити спільну роботу.

Читайте також: 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024