Громадський бюджет Ковеля передбачає втілення проєктів з безпеки, велоінфраструктури і туризму

28 Березня 2021, 12:20
Інфраструктура / Фото ілюстративне 950
Інфраструктура / Фото ілюстративне

На сесії Ковельської міської ради затвердили Положення про Громадський бюджет Ковельської міської територіальної громади.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Цей документ регулює процес взаємодії міської ради та її виконавчого органу з громадськістю, залучення жителів територіальної громади до прийняття рішень через подання ініціативних проєктів розвитку, спрямованих на розв'язання пріоритетних проблем населених пунктів та жителів.

Для організації, підготовки та виконання основних заходів та завдань щодо реалізації Громадського бюджету розпорядженням міського голови створять відповідна робочу групу.

Загальний обсяг Громадського бюджету на нинішній рік – 1 мільйон 50 тисяч гривень. Максимальна вартість одного проєкту – 150 тисяч. Ця сума має бути орієнтована на вирішення певної проблематики у одній із таких сфер: безпека та громадський порядок, велоінфраструктура, дорожнє, комунальне господарство, енергозбереження, туризм.

Проєкти виставлятимуться на електронне громадське голосування. За його результатами оберуть переможців, які й отримають фінансування з міського бюджету на реалізацію ініціатив.

 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024