Двісті місць, тераса і МакДрайв: яким буде МакДональдз у Луцьку

30 Березня 2021, 12:13
4480

Компанія МакДональдз поділилася планами з розвитку у 2021 рік, серед яких відкриття ресторану у Луцьку. 

Цього року у МакДональдзі взялись пришвидшити розвиток, зосереджуючись на інвестиціях у місцеві громади. Про це пише 

Вперше ресторани відкриють у таких містах, як Івано-Франківськ, Біла Церква, Луцьк та ХмельницькийКомпанія готова інвестувати та в інші міста України, де ще не представлена.

Як повідомляє Перший за словами Віталія Стефарука, заклад у Луцьку відкриють на проспекті Соборності. Він матиме 675 метрів квадратних площі і понад 200 посадкових місць, будуть тераса і МакДрайв.

Перевагу надаватимуть окремо розташованим будівлям, де можна буде відкрити лінію МакДрайв (послуга для водіїв, що дозволяє робити і отримувати замовлення просто з авто), а також земельним ділянкам (оптимальна площа – 20 соток), що розташовані на перехрестях або біля них з інтенсивним трафіком, доброю видимістю, наявністю інших магнітів – торгівельних центрів, транспортних хабів, зі зручним заїздом та доступністю для пішоходів.

«Для ефективного розвитку нам потрібен відкритий діалог з місцевими органами влади, з громадами. За останні 20 років ми інвестували майже 300 млн доларів США в Україну, і зацікавлені продовжувати та пришвидшувати інвестувати у тих місцевостях, де є запит від місцевої влади та громади та надійна інфраструктура комунальних послуг», – зазначила Юлія Бадрітдінова, генеральна директорка МакДональдз Україна.

До слова, за минулий рік нові заклади МакДональдз відкрили в Одесі, Дніпрі, Харкові, Києві та Бучі (Київська область). Обсяг інвестицій у будівництво і відкриття нових закладів та реновацію вже чинний склав майже 26 млн доларів США. Наразі компанія налічує 98 ресторанів у 21 місті по всій Україні. У планах МакДональдз на 2021 рік – майже 42 млн доларів США інвестицій і подальший активний розвиток у регіонах.

У 2021 році компанія планує створити 4600 робочих місць: 1500 в ресторанах МакДональдз та 3100 – у партнерів, які є постачальниками продуктів та сервісів. Окрім відкриття нових ресторанів, МакДональдз інвестуватиме у розвиток місцевих громад, налагодження співпраці з локальними постачальниками, формування системи кругової економіки роботи з відходами через впровадження програм сортування і перероблення пакування. 

Нагадаємо, у березні стало відомо, що компанія «МакДональдз» у Луцьку планує відкривати свій заклад. Журналістам Бізнес.Район стало відомо, що заклад може запрацювати на місці ресторації «Брама» за адресою Соборності, 43. 

Читайте також: Доставка їжі додому: як реалізувати бізнес-проєкт. БЛОГ

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024