У Рожищі атовців вчили починати власний бізнес

31 Березня 2021, 17:12
632

У Рожищенській районній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся інформаційний семінар для військовослужбовців та ветеранів АТО/ООС за участі представниці Рожищенського бюро правової допомоги Олени Бубнюк.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці філії.

Захід відбувся з метою підвищення професійних компетенцій сільських жителів в рамках проєкту «Територія майстерності», щоб обговорити проблемні питання правового захисту учасників бойових дій та реєстрації ними підприємницької діяльності.

Учасники озвучили проблеми, з якими вони стикаються під час пошуку роботи та буденному житті. Провідний фахівець з профорієнтації Вікторія Цехуш розповіла про можливості започаткування власної справи за сприяння державної служби зайнятості. А Олена Бубнюк наголосила на правових аспектах реєстрації підприємницької діяльності.

«Для того, щоб успішно повернутись до повсякденного життя та повноцінно працювати або вести власний бізнес, служба зайнятості готова надавати інформаційну, консультаційну та фінансову підтримку», – наголосила Вікторія Цехуш.

Читайте також: У Малинівці хочуть облаштувати центр реабілітації атовців

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024